Svetlo vo vašich rukách

V dnešnej dobe, keď je spoľahlivosť a výkon kľúčovými faktormi pri výbere vybavenia, svietidlo Olight Warrior X 4 vystupuje ako jeden z najlepších dostupných produktov na trhu. Tento nový model od Olight, renomovanej značky v oblasti svietidiel, prináša kombináciu odolnosti, výkonu a inovatívnych funkcií, ktoré z neho robia ideálne svietidlo pre profesionálov aj nadšencov outdoorových aktivít.

Dizajn a konštrukcia

Warrior X 4 je navrhnutý s ohľadom na robustnosť a pohodlie. Jeho telo je vyrobené z leteckého hliníka, ktorý zaručuje vysokú odolnosť proti nárazom a mechanickému poškodeniu. Povrchová úprava je odolná proti poškriabaniu a korózii, čo predlžuje životnosť svietidla aj pri náročných podmienkach. Ergonomický dizajn s protišmykovým povrchom zabezpečuje pevné uchopenie, čo je kľúčové pri používaní v daždi alebo za mokra. 

Výkon a technické parametre

Olight Warrior X 4 sa môže pochváliť maximálnym svetelným výkonom až 2600 lúmenov, čo je viac ako dostatočné na osvetlenie aj tých najtemnejších miest. Dosah svetla je ohromujúci – až 630 metrov, čo z neho robí ideálnu voľbu pre hliadky, poľovníctvo, SBS, záchranné akcie a iné náročné situácie. Baterka Olight Warrior ponúka niekoľko režimov svietenia, vrátane stroboskopu na signalizáciu alebo dezorientáciu potenciálnych hrozieb. 

Batéria a nabíjanie

Jedným z kľúčových aspektov Warrior X 4 je jeho batéria. Svietidlo je vybavené vysokokapacitnou 5000 mAh dobíjateľnou batériou, ktorá zabezpečuje dlhú výdrž aj pri vysokom výkone. Nabíjanie je jednoduché a rýchle vďaka USB-C káblu, ktorý sa bezpečne pripojí k svietidlu. S výdržou až 8 hodín na jedno nabitie zaručuje, že máte dostatok energie pre dlhé hodiny používania bez potreby častého nabíjania. S približnou dobou nabíjania 4 hodiny, Warrior X4 sa rýchlo nabije a je pripravený na akciu. Inteligentné nabíjacie riešenie zabezpečuje optimálnu starostlivosť o batériu a predlžuje jej životnosť.

Inteligentné funkcie

Olight nezabudol ani na pokročilé technológie. Warrior X 4 je vybavený indikátorom stavu batérie, ktorý užívateľovi poskytuje okamžitú informáciu o zostávajúcej kapacite batérie. Okrem toho, svietidlo má zabudovaný systém tepelnej ochrany, ktorý automaticky znižuje výkon v prípade prehriatia, čím chráni vnútorné komponenty a predlžuje životnosť zariadenia. 

Univerzálnosť a použitie

Warrior X 4 je navrhnutý tak, aby vyhovoval rôznym scenárom použitia. Vďaka jeho odolnosti voči vode (certifikácia IPX8) je ideálny pre použitie v daždi alebo v iných mokrých podmienkach. Jeho kompaktné rozmery a nízka hmotnosť z neho robia skvelého spoločníka na turistiku, kempovanie, ale aj na profesionálne účely ako sú bezpečnostné služby alebo záchranné akcie. 

Príslušenstvo

Svetelný balíček Olight Warrior X 4 obsahuje viacero užitočných doplnkov. V balení nájdete okrem svietidla aj nabíjací kábel, taktické puzdro a náhradné tesnenia. Tieto doplnky zvyšujú univerzálnosť a použiteľnosť svietidla v rôznych situáciách. 

Záver

Olight Warrior X 4 je skvelou voľbou pre každého, kto hľadá spoľahlivé a výkonné svietidlo. Jeho robustná konštrukcia, vysoký výkon a inteligentné funkcie z neho robia jedného z lídrov na trhu. Či už ste profesionál, ktorý potrebuje kvalitné vybavenie pre svoju prácu, alebo outdoorový nadšenec, ktorý hľadá spoľahlivého spoločníka na svoje dobrodružstvá, Warrior X 4 vás určite nesklame.

Investícia do svietidla Olight Warrior X 4 je investíciou do kvality a spoľahlivosti, ktoré oceníte v každej situácii, kde je potrebné spoľahlivé osvetlenie.

Porovnanie modelov z rodiny Warrior:


Parameter

Warrior X Turbo

Warrior X4

Warrior X3

Warrior X Pro

Maximálny výkon

1100 lúmenov

2600 lúmenov

2500 lúmenov

2100 lúmenov

Dosah svetla

1000 metrov

630 metrov

300 metrov

500 metrov

Výdrž batérie

Do 12,5 hodín

Do 8 hodín

Do 8 hodín

Do 8 hodín

Režimy osvetlenia

2 režimy

Viac režimov

Viac režimov

2 režimy

Odolnosť voči vode

IPX8

IPX8

IPX8

IPX8

Odolnosť voči nárazom

1,5 metra

1,5 metra

1,5 metra

1,5 metra

Špecifické vlastnosti

Dlhý dosah, taktické použitie

Inteligentné nabíjanie, taktické použitie

Rýchle nabíjanie, taktické použitie

Vysoká intenzita svetla, taktické použitie

Doba nabíjania

Približne 4 hodiny

Približne 4 hodiny

Približne 4 hodiny

Približne 4 hodiny

Autor blogu: kolega Erik 

Svietidlo Olight Warrior X 4 a mnoho iných modelov nájdete tu: Svietidlá OLIGHT